ÇALMA ELALEMİN ERİĞİNİ YERSİN DOKTORUN PENİSİNİ

Uzun bir aradan sonra yeniden yazmaya başlıyorum,  Benim okulda bu dönem bitti yaz tatiline girdik Ankara’dan İstanbul’a geçtim.  İstanbul’da 2 hafta kaldım. Ailemle zaman geçirdim.  Beyoğlu’nda bir yukarı bir aşağı başım döndü.  Yeter artık bu kadar hetero takıldım, karıları kestim, hatta Gece okeye bile gittim. Maçta izledim bir yıllık hetero hayatımı yaşadım diyerekten tekrar Ankara’ya kapak attım. İstanbul gezilecek eğlenilecek yer ama yaşanılacak yer olarak görmüyorum orayı. Paranız varsa tabi o başka. İstanbul’dayken hatıralar canımı çok yakıyordu. Her gittiğim yerde eski sevgilim aklıma geldi. Canımı yakan Unuttuğumu sanmak değil, mesele; canın yandığında  üzerinden yıllar geçsede  onu unutamadığını farketmek. Lakin anlık hatıralar bunlar anılar içimde kaldı değmiyecek biri için yas tutmak doğru değil nede olsa. Artık siktir et diyebiliyorum. Kendimi 1 hafta alkole verdim hep sarhoş gezdim.Bilincim kapalı sikik sikik gezmek daha bir güzel oluyor.En azından duygularını korkmadan yaşayabiliryorsun.Gözünden bir damla yaş düşsse etrafta gören oldumu diye düşünmüyor insan.

Aşk hayatımda biri var. 20 gündür konuşuyorduk kendisinin mesleği veteriner. Kayseri’de yaşıyor.  İstanbul’a geldi orada az konuştuk ettik. Sonra dayımlar telle sürekli neredesin? Hadi gel, teyzen seni görecek. Halan geldi seni görecek, nenen seni soruyor, diye diye adamla 1 saat konuştuk konuşmadık. Lakin güzel geçti sonra o yoluna ben yoluma naş naş. 

O zamandan bu zamana msn üzerinden sürekli görüşüyoruz. Kayserili ile aramızda çok mesafe var. Sürekli meşgul işi çok yoğun. Nasıl götüreceğiz bilmiyorum ama elimden geldiği kadar sabırlı davranıyorum. Lakin çok zor oluyor. Ben çulsuzum param olsa atlar giderim. Adamın zamanı hiç yok anca akşamları evde pc başında görüşüyoruz oda biz konuşurken ekranın önünden bir kedi, iki köpek arkasından başka hayvanlar geçip duruyor.  Onlarla ilgilenmekten bana yazarken bile geç kalıyor. Bu ara hep böyle geçiyor. Birde komşunun bahçesindeki ağaçtan erik çalarken üstüne bindiğim dal ağırlıktan kırıldı düştüm. O sırada dal kolumu kesmiş dikiş attırdım. Hatta dikişleri aldırdım, geçti bir şey kalmadı.Dikişleri atan doktor da benim eski sevgilimdi. Çok yakışıklı bir  çoçuk. Bana görüştüğün biri varmı diye sordu bende ''evet, kendisi senin gibi doktor ama o hayvanlara bakıyor dedim''. aklımdan Çalma elalemin eriğini yersin doktorun penisini diye geçirdim lakin sevgilim var yoksa orada atlıyabilirdim.   Birde yan flüt aldım çalmaya başladım ama çok zorlanıyorum. Elime bir yerden bir miktar para geçti. Borçlarımı ödemeyi düşündüm ama yıllardır hep borç ödemekten istediğim şeyleri yapamadığımı fark ettim. Bende hiç düşünmeden sikerim borcunu diyerek yan flüt aldım. Daha 4 gün oldu alalı şuan satmayı düşünüyorum emlakçı çok sıkıştırıyor ya.

Evimde bir hetero arkadaşım kalıyor o yüzden duygularımla içimden gelerek yazmak yerine göt korkusuyla acele acele yazıyorum. En kısa zamanda kendimi vererek yazmaya devam edeceğim şimdilik kaçmam lazım. İyiyim ben merak etmeyin birde 1 Temmuzda benimki Ankara’ya gelecek beni alacak oradan Kayseri’ye gideceğiz onunla kalacağım.
 Her şey yolunda giderse 15 gün onunla kalmayı düşünüyorum ya da 10 gün yeterli ya. Sanırım bol bol gerdek durumlarına gireceğiz.

AM BİTİNİN BİLE EŞİ VARKEN BEN NEDEN YALNIZIM

          Gurbet yetmez gibi bir de depresyonlu gurbet çıktı başıma, 4 yıldır Ankara’yı mesken tuttum hala alışamadım bu şehre. Aslında şehre alıştım da yalnızlığa alışamadım. Birkaç saatlik görüştüğüm insanlarda hiçbir şeye çözüm olmuyor. Ne fakirliğim, ne can sıkıntım ne gurbet, bu efkârın sebebi yalnızlığım.

        Msn açık ben yazarken millet yazıyor fitil oluyorum.  Kendimi yalnız hissetmem gerek a.qoduklarım. Milletin karnı tok sırtı pek siki kalkınca yazıyorlar. Aslında birini bulur takılırım ama tek gecelik yaşamak istemiyorum. Gusüllün zahmetine değmez valla, götüm yemiyor lavman yap, traş ol, kokular sür amannnn.
Çay demlesem, kafa dengi biri ile  sohbet edip yalnızlığımıza inat beraber durmadan laflasak, Radyoda Sezen Aksu çalsa dicemde mp4 çalar var radyo fantezisi yapamam şimdi. Sonrada konuşmaktan yorgun düşüp sımsıkı sarılıp uyusak ah ah…  İstanbulluda beni siklemiyor. Yazdım adama ama hiç siklemedi.  Tanrım ya ne olur hiçbir şey haz vermiyor. Amaçsız yaşıyor gibiyim ne istediğimide bilmiyorum. Çok bunaldım tatile ihtiyacım var ama tatile yalnız göndereceksen oda kalsın, onu ’da istemiyorum Tanrım. 
      
                                     Salak salak yaşayan canlılardan am bitlerinin bile eşi varken ben neden yalnızım neden? Gökten yarrak yağsa bana am düşecek o kadar şansızım. Elimi attığım her şey kuruyor. Öğleki kuru temizlemeci açmayı bile düşündüm. Bu şansızlığı ticarete dökebilirim. Aşk da kaybeden kumarda kazanır diyorlar ya yalan aq ikisinde de hiç sansım yok. Yattı gene bizim kuponda.. Yani hafta sonuna geldik tek güzel şey bu kadar şeyin arasında Yıldız da, Sezende dertlerime ortak oluyor. Ben onlardan bıkmıyorum onlarda benden canlarım benim… 

       Birde bugün balıklarımdan Haydar öldü. En sevdiğim balığımdı.  Ölü olmasına rağmen avucumda bana garip garip bakıyordu. Dayanamadım, sanki bana bir şeyler demeye çalışıyordu. Gömecektim bahçeye, kedinin birine verdim. Bir nevi organ bağışında bulunmuş oldu. Ama Haydar gibi akıllı bir balık bir daha dünyaya gelmez. Tamam, gazete mi getirmiyordu ama en azından tek başına bütün akvaryumda ki balıkları koruyor kolluyordu. Devrimci bir ruha sahipti 2 gün yemi az atsam 3. Gün grev yapar yem yemezdi.  O değil akvaryumdaki diğer balıkları da organize ediyordu pezevenk.  2 balığım onun davası yüzünden ölmüştü. Şimdi birbirlerinin yüzgeçlerine yanaşıp fısır fısır bir şeyler söylüyorlar. Haydar’ın yokluğu çok belli, hepsi sikik sikik duruyorlar. Mala bağlamış durumdalar ya neyse, atlatırlar inşallah. Eşi Katerena için üzülmüyorum gözümden de düştü kaltak. Kocasının yasını Bir gün bile tutmadan Yuvaları olan Vazonun kapı bekcisi cafer ile son 1 saattir içeriden çıkmadı orospu.Kızmayım diyorum belki acısını böyle dindiriyordur. Ama elimde değil şimdi önüne gelene verir. Laptopu akvaryuma yakın tutmayım da  Sohbet sitelerine felan girer profil açar sonra evi kerhaneye çevirmesin kaltak.