AM BİTİNİN BİLE EŞİ VARKEN BEN NEDEN YALNIZIM

          Gurbet yetmez gibi bir de depresyonlu gurbet çıktı başıma, 4 yıldır Ankara’yı mesken tuttum hala alışamadım bu şehre. Aslında şehre alıştım da yalnızlığa alışamadım. Birkaç saatlik görüştüğüm insanlarda hiçbir şeye çözüm olmuyor. Ne fakirliğim, ne can sıkıntım ne gurbet, bu efkârın sebebi yalnızlığım.

        Msn açık ben yazarken millet yazıyor fitil oluyorum.  Kendimi yalnız hissetmem gerek a.qoduklarım. Milletin karnı tok sırtı pek siki kalkınca yazıyorlar. Aslında birini bulur takılırım ama tek gecelik yaşamak istemiyorum. Gusüllün zahmetine değmez valla, götüm yemiyor lavman yap, traş ol, kokular sür amannnn.
Çay demlesem, kafa dengi biri ile  sohbet edip yalnızlığımıza inat beraber durmadan laflasak, Radyoda Sezen Aksu çalsa dicemde mp4 çalar var radyo fantezisi yapamam şimdi. Sonrada konuşmaktan yorgun düşüp sımsıkı sarılıp uyusak ah ah…  İstanbulluda beni siklemiyor. Yazdım adama ama hiç siklemedi.  Tanrım ya ne olur hiçbir şey haz vermiyor. Amaçsız yaşıyor gibiyim ne istediğimide bilmiyorum. Çok bunaldım tatile ihtiyacım var ama tatile yalnız göndereceksen oda kalsın, onu ’da istemiyorum Tanrım. 
      
                                     Salak salak yaşayan canlılardan am bitlerinin bile eşi varken ben neden yalnızım neden? Gökten yarrak yağsa bana am düşecek o kadar şansızım. Elimi attığım her şey kuruyor. Öğleki kuru temizlemeci açmayı bile düşündüm. Bu şansızlığı ticarete dökebilirim. Aşk da kaybeden kumarda kazanır diyorlar ya yalan aq ikisinde de hiç sansım yok. Yattı gene bizim kuponda.. Yani hafta sonuna geldik tek güzel şey bu kadar şeyin arasında Yıldız da, Sezende dertlerime ortak oluyor. Ben onlardan bıkmıyorum onlarda benden canlarım benim… 

       Birde bugün balıklarımdan Haydar öldü. En sevdiğim balığımdı.  Ölü olmasına rağmen avucumda bana garip garip bakıyordu. Dayanamadım, sanki bana bir şeyler demeye çalışıyordu. Gömecektim bahçeye, kedinin birine verdim. Bir nevi organ bağışında bulunmuş oldu. Ama Haydar gibi akıllı bir balık bir daha dünyaya gelmez. Tamam, gazete mi getirmiyordu ama en azından tek başına bütün akvaryumda ki balıkları koruyor kolluyordu. Devrimci bir ruha sahipti 2 gün yemi az atsam 3. Gün grev yapar yem yemezdi.  O değil akvaryumdaki diğer balıkları da organize ediyordu pezevenk.  2 balığım onun davası yüzünden ölmüştü. Şimdi birbirlerinin yüzgeçlerine yanaşıp fısır fısır bir şeyler söylüyorlar. Haydar’ın yokluğu çok belli, hepsi sikik sikik duruyorlar. Mala bağlamış durumdalar ya neyse, atlatırlar inşallah. Eşi Katerena için üzülmüyorum gözümden de düştü kaltak. Kocasının yasını Bir gün bile tutmadan Yuvaları olan Vazonun kapı bekcisi cafer ile son 1 saattir içeriden çıkmadı orospu.Kızmayım diyorum belki acısını böyle dindiriyordur. Ama elimde değil şimdi önüne gelene verir. Laptopu akvaryuma yakın tutmayım da  Sohbet sitelerine felan girer profil açar sonra evi kerhaneye çevirmesin kaltak.

3 yorum:

O Gay; Ben de... dedi ki...

tamam sen olmuşsun artık akvaryum olayından sonra ona kanaat ketirdim :)))

İçimdekigay dedi ki...

Aklıma ne geldi bir bilsen ama bileceksin çünkü söyleyeceğim;P Ben Haydar'a otopsi yapmadım ama bence Onu Katherena ile Cafer öldürdü. Böylece iktidarı ele geçirdiler ve akvaryum içinde sürekli yiyişiyorlar.
Sana kötü bir haberim olcak bir sonraki yazımda;( iibak kendine değerli okuyucum tek takipçim, herşeyim:))

O Gay; Ben de... dedi ki...

bekliyorum bakalım ://