AŞK GELECEK YERDEN KONTÖR ESİRGENMEZ


      Rabbim ben sana zaten Aşığım ama ne olur Beşeri aşkı bana çok görme... Hayatıma biri girdi ve umarım erken boşalma sorunu yoktur, yani lütfen bu sefer hayatıma giren kişi erkenden çıkıp gitmesin.
      Ankara da biriyle tanıştım. Tıpkım Cem Yılmaz, 38 yaş ve ortak ilgi alanlarımızın olduğu gibi cam açtığımda en boktan halimle bile beni beğenen bu insan ile bir hayat kurup mutlu olmak istiyorum. Sabaha kadar msn üzerinden ve telden konuştuk. Sabah uyandığımdan şu dakikaya kadar gece ki gibi bir yoğunluk olmasa da sorun yok çok güzel gidiyoruz. Aslında öğlen bana trip attı ‘’neden hiç aramıyorsun diye’’? ama diyemedim ki kontörüm yok, kontör alçak param yok.
Bende arkadaşlardan borç aldım gidip kontör yükledim.  Lan hepsi öğrenci 5 kişiden anca 20 TL çıktı. Yok böyle bir şey ya. 6’ sı bir araya gelse bir 30’luk etmezler aq. Ekmek paramı verdim onun için ama tabi o bunu bilmiyor. Bilmesinde bu fedakârlıkları yapmasam yürümüyor. Madem istiyorum bir ilişki yaşamak ‘’Aşk gelecek yerden kontör esirgenmez’’…
     Başladık ya bakalım devamı nasıl olacak. Fazla uzatmadan reelden görüşmemiz lazım en kısa zamanda götü doğrultup Ankara’da onu bir yemeğe ya da bir yere götürmeliyim, üstüme de bir şeyler almam gerek. Az sikilmiş külkedisi gibi ortalıkta dolaşmanın modası geçti arkadaş.

2 yorum:

huzur dedi ki...

Blogunuzu rastgele gordum, inanin gozumden yas geldi gulmekten:) Ozellikle "hepsi ogrenci 5 kisiden 20 TL cikti" lafina suan hala guluyorum. En guzel gunler aslinda o zamanlar.Yokluk icinde ve mutlu :) Bir de afedersiniz; ama "az s.kilmis kul kedisi ne demek?"Buna da cok guldum gerci :) Bu arada dilerim cok mutlu olursunuz..

İçimdekigay dedi ki...

.......Kül kedisi,
Sindirellanın kocasızlıkdan kendine bakım yapmamsı, bohem bohem takılırken prensin onu beğenmesi için sonunda kendi ile ilgilenmesi yada elinde çük tutan bir perinin onunla ilgilenmesi. Böle değilmiydi masal? :DDDD güzel dilekleriniz için tşk. ederim umarım sizde çok mutlu olursunuz.