YILLARDIR YARRAK GÖREMEMİŞ HUYSUZ KADINLAR GİBİYİM

Çok özledim, bu sıcak havalarda sevgilime sarılıp koklamak istiyorum. Üstelik pamuklu terleten çarşaflarım üzerinde ıslak ıslak sevişip, kasıklarıma onun sakallarının batmasını çok özledim… Özlemek ile azmak arasındaki 7 farkı bulun bakalım.

Dün gece Veteriner bana ‘’seni taaaaaaaaaaaaa İspanyadan bile çok seviyorum’’ diye mesaj attı. Ve bu benim çok hoşuma gitti. Bu mesajdan sonra kesin kararımı verdim. Evet, ilk görüşte müthiş bir çekim etkilenme yaşamadım. Ama ben onunla iyi anlaşıyorum, o da aynı şekilde benimle. Birbirimizin işine saygı gösteriyor, mesleğimizle ilgili ortak paylaşımlarda bulunabiliyoruz. Allah için hoş bir adam. Onun üzerinde yoğunlaşıyorum artık. Bana kendimi iyi hissettiren birini bulmuşken ne diye kafamın içinde lüzumsuz şeylere yer açarım anlamam. Bu ilişkiyi yüzüme götüme bulaştırmadan kendimi toparlamalıyım.


Gece skyp üzerinden epey konuştuk. Dedim ki ‘’ benimle ilgilen’’...  H
erif o kadar işin arasında her fırsatta ilk beni arıyor, Bana uzun uzun mail yazıp atıyor, ben adama benimle ilgilen diyorum.  Yıllardır yarrak görmemiş huysuz kadınlar gibiyim. Tamam, tamam artık şikayet eden bir eş olmayacak. Daha ılımlı yaklaşacağım her şeye. 

Sevgilim, Sen bu bloğu okumuyorsun. Lakin zamanı geldiğinde okumana izin vereceğim.  Beni bu kadar sevdiğin için, ilgilendiğin, Götümü kaldırıp güzel şeyler söylediğin için teşekkür ederim. İnan seni çok özledim. Bu piç’e kızma. Sadece ne zamandır kimse ona kendini bu kadar özel hissettirmedi, şımarıyor işte…  Anlarsın umarım bu çocuğu oda seni seviyor. Olurda ayrıldıktan sonra okursan götüne girsin bu blog sevgilim.


4 yorum:

Kızılsakal dedi ki...

ay ne duygusal aşık oluyormuş diye okurken son cümlende kahkaha atarak ağzımdaki makarnayı fırlattım.

huzur dedi ki...

Ya kizma ama cok salaksin :) Ne guzel insan gibi yazmis diye okurken Patrick'in dedigi gibi ne o son cumle? Yemin ederim yaranilmaz sana, Veteriner'e sesleniyorum: meslegine uygun bir sevgilin var diye!!!:)

Adsız dedi ki...

patrick'e katılıyorum tam çok duygusal olmuşp dicektimki son cümle götümüze girdi :)

xCoach Incompréhensible dedi ki...

Nasıl dramatik...