Berdan Mardini'den Bamya Show



Ani bir iş için Urfa’ya gitmem gerekiyor. Bende nakliyeci bir arkadaşımın yanında oturuyor çay içiyordum. ‘’Urfa otobüsüne boşuna para verme seni bizim Urfa’ya giden arkadaş bıraksın’’ dedi. Bende ‘’ya Muço ne işim var kamyonda’’ falan derken Urfa’ya giden adam bir geldi aman Allah’ım adam Berdan Mardin’inin 10 kat daha hoş hali,Yüzü aynı Berdan Mardini kaslı ve kılı biri.  Sanki az önce mırın kırın yapan ben değilmişim gibi Muço’ya dönüp;  ‘’ya otobüse de kim para verecek aslında doğru söylüyorsun, abi ile gideriz lak lak yaparız, yolda canımda sıkılmaz dedim.   
Sabah dokuz ’da çıktık yola. Onunla sohbet makara derken epey zaman geçti.  Urfa’ya Bir saat kala adamı baştan çıkardım. Yolda sürekli bir muhabbet açıp adamı azdırmaya çalıştım durdum. Ağzını aradım, Onaltı gündür eve gitmiyormuş. Hah dedim bu her şekilde yola gelir. Konu vücut kıllarına nasıl geldiyse geldi, bu tişörtünü bir kaldırdı. Allah’ım sem sert bir karın ve simsiyah kıllardan oluşuyor. Dayanamadım oooooooooooooooo bunlar ne ya acayip uzunmuş diyerek elimi karnına attım. Baktım gülüyor, tişörtünü'de indirmiyor, yani rahatsız olmadı. Okşamaya devam ettim. Göğüs tarafınıda okşuyordum. Sonra hiç durmadım ne güzel ya deyip karnına indim. Bir süre sürekli okşadım durdum. Sonra bir baktım adamın üzerindeki pantolona aleti başını dayamış neredeyse pantolonu yırtılacak. Hemen elimi aletine attım, okşamaya başladım. Bir baktım O heybetli adamın küçücük bir siki var. Berdan Mardini birden gitti yerine Kuşum Aydın geldi.Evet adamın aleti küçüktü.  Ben biraz alet üzerinde çalışmalarıma devam edeyim derken, tam fermuarı açmaya niyetlendim bu hemen elimi karnına koydu.  Sonra ben gene atladım alete. Bu sefer tuttu kenara koydu. İçimden ayyyyy  uğraşamayacağım dedim. Zaten bamya kadar bir şey diyerekten elimi çektim. ‘’Affedersin’’ deyip kenara çekildim . Tahminimce adam çok dolu olduğu ve heyecandan boşalacağı için elimi çekti. Çünkü yolda sürekli namazını kılıyordu. Cenabet gezmekte istemiyordu sanırım.
Başkada bir şey konuşmadık. Urfa’ya geldim. ‘’Sağol’’ dedim indim o kadar . Ama bir daha böyle bir şey yapmayacağım sanırım, zaten arkadaşım muço hetero. Ulan adam bir yumurtlasa al başına iş neyse onun korkusu ile gezdim birkaç gün. Dönüşümü otobüsle yaptım. O adamdan da haber almadım hiç. Ankara ya döndüm…

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ay allah seni ne yapmasın :D