NASIL BİR ORGANİZMAYIM LAN BEN?

    10-15 gün Kayseri de kalıcam diyordum ama 4 günümü  benim Veteriner ile çok güzel bir şekilde geçirdim ve işlerimden dolayı Ankara'ya dönmek zorunda kaldım. Temmuzun 5'inden beri ev ve diğer işlerim ile uraşıyorum. Veteriner ile İyi anlaşıyoruz, hoşlanıyorum. Tabi ki bu duygular karşılıklı… Ev içerisinde Kendi hayvanları var. Yani ona göre çocukları var 2 kedi 1 köpek sahibi. Sanırım bekâr olmasından dolayı yalnızlığına ortak olması için hayvanları almış yanına. . Bol bol koklaştık.  Genelde evde geçirdik zamanımızı. O işe gittiğinde ben Kayseri’ yi dolaşmaya çıkıyordum.  İncelemelerime dayanarak söylüyorum ki Vücudu kıl dolu erkek sayısı, diğer şehirlere oranla Kayseri de epeyce yüksek. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’daki erkelerimizle her ne kadar kıyaslanamaz olsa da, diğer illere göre dağılım yapacak olursak liste başı götüreceği kesin. Döğşü kıllı erkek arayanların gözüne hitap eden bir şehir Kayseri, Selçuklu Mimarisinden bolca eser kalmış günümüze. Elimden geldiği kadar birçoğunu görme fırsatım oldu. Birde Forum Kayseri’den alışveriş yaptım. Güzel bir şehir hoşuma gitti. Benim Veteriner Güneşin batışına doğru beni Ürgüp, Göremeye götürdü.  Allah’ım O kadar güzel bir manzara ile karşılaştım ki; çok güzel binalar ve bu binaların ışıklandırması, eşsiz doğa manzarası ve kolumda sevgilim offff süperdi ya. Çok tuhaftır ki sevgilimin yanında çocuklaştığımı fark ettim. O kadar salak ve aptalca çocuklaşıyorum ki tam bir şefkat, ilgi ve sevgi delisi bir şey oluyorum. Kedi gibi sırnaşıp, sevilmek isteyip arada naz yaptığımı fark ettim. İğrenç, biri bana bunları yapsa ilk günden götüne tekmeyi vururum.  Bu ilişki ne kadar sürer böyle bilmiyorum. Umarım uzun soluklu olur.  Ayrıca Yakında yurtdışına tatile gidecek, Ağustos gibi dönecek sanırım. Ailesi orada, epey bir onlarla kalacak.
   
         Bu aralar kafam biraz karışık. Ben bu adama âşık değilim. Yani ilk görüşte aşk yok ikimizde de. Ve sabahtan beri telim kapalı, Aklıma sürekli geliyor. Lakin teli açmak istemiyorum. Neden bilmiyorum. Zaten aşk bir süre sonra bitiyor diyerek kendimi teselli ediyorum. Aslında çok hoşlanıyorum ve daha çok yeni olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum. Birlikte yeterince zamanda geçirmedik  bu yüzden kafamda soru işaretleri var. Zamanla oturacaktır sanırım bütün taşlar. Bir de bana pasif olmadı. Yani aktif ağırlıklı olduğunu biliyordum. Ama o hiç niyetlenmeyince bende sormadım bile. Benim için çok da önemli değil a olmuş p olmuş bir şekilde boşalıyoruz zaten. Ama Ankara’ya döndüğümde sikmeyi çok istediğim, eskilerden biri, yalnızca seviştiğimiz Anal yaşamadığımız bir adamı uzun bir zaman sonra online gördüm msn’de.  Bu adam bana çok yalan söyleyip beni yarı yolda bırakmıştı ve ben bu adamı çok istiyordum.  Belki cinsel dürtülerim, belki de intikam almak istemem hangisi yoğun geldi emin değilim ama hemen ona selam verdim. Biraz lafladıktan sonra Geçmişte yaşadığımız tartışmadan dolayı ona kızgın olup olmadığımı sordu. Bende değilim tabi ki dedim ve onu eve çağırdım.  Onu soydum acele etmiyordum. Masaj yapmak istediğimi söyledim ve ellerimi kremleyip sırtını ovmaya başladım. Ellerimi omuzlarına doğru götürdükçe sertleşmiş sikim onun poposu arasında gidip geliyordu. Kalçalarına öpücükler konduruyordum. Bacaklarına indim. Baldırlarından aşağı ayak topuklarına kadar ovuyor ve yalıyordum. Bir süre sonra önünü döndü. Masajı bıraktım, bacaklarını omuzlarıma aldım ve o deliğini bolca kremleyip içine girmeye başladım. Ben gidip geldikçe O ‘’ harikasın, mükemmelsin biliyorsun değil mi?’’  deyip duruyordu. Bu sorularına cevap verme gereği bile duymadım. Tek derdim onu sikip bir an önce evden yollamaktı.  Neticede farklı pozisyonlardan sonra duşa girelim dedim. Bana duşta harika bir oral yaptı ve orada devam ettik kalan sikişimize. İşimi orada bitirdim. Kurulandıktan sonra arkadaşlarımın geleceğini söyleyip kibarca siktiri çektim. 

     Şimdi ise suçluluk duyuyorum. Sen O kadar yol git, zahmete gir, çok hoşlan, geri döndüğünde sevgilini aldat... Nasıl bir organizmayım lan ben? Piçin biriyim!!! Daha ilişkinin başında bunu yapmam çok kötü oldu. Tamam, yeni başladık taze daha ilişki. Belki bundan dolayı, belki intikam belki’ de ben tam bir Orospuyum. Yıllanmış kaşar olmuşum. Kendimi çok boktan hissediyorum aslında. Sebep ne olursa olsun bunu yapmam doğru değildi ama artık dayanamıyorum. Veterinerin  ya beni en hızlısından sahiplenip, Güvenip bu tanıma evresini hızlıca geçip bağrına basması lazım. Yada canım seks istediğinde basıp gelmesi lazım. Bundan sonra böyle bir hata yapmak istemiyorum ama kendimden şuan emin değilim. 

Dün akşam 2 gay çift arkadaşım beni mangala götürdü. Çok güzel eğlendim harika bir manzarası vardı gittiğimiz yerin. Bir sürü et, meze, kavun, meyve ve rakı aldık. Saat gece 1:00'a kadar ormanlık alanda, göl kenarında, mangal yapılan piknik yerinde rakı eşliğinde sohbet edip şarkılar söyledik. O sırada Veterinerin yanımda olmasını çok istedim. Ama beni aramayı ihmal etmedi. Umutluyum ileride ona sadık bir eş olacağımı düşünüyorum. Lakin sadece düşünüyorum emin değilim, bak sonra benim başıma kakmayın bunu peşin peşin söyleyim.

4 yorum:

huzur dedi ki...

Onceki yazilarini okumustum ve ilgimi cekmisti tarzin. Kufretmeyi seviyorsun anladigim kadariyla, bazi satir aralarinda sebeplerini de vermissin, hak veriyorum o nedenle. Ofke ve aci soyletiyor bu yadsinamaz. Kimse mutluyken cok guzel seyler yazamaz; ama bunaldiginda yuregini doker kagida. Kayserideki arkadasina/sevgiline ,sendeki yeri her neyse, yapma bence bunu. Daha cok yeni ve bir seyler hissettigini onceki yazilarinda yazmissin. Mutlu olmak senin de hakkin her insan gibi. Birak basit insanlar kendi yozlugunda bogulsun. Annemin bir lafi var cok severim.Der ki: "Oglum, boku eseleme sicrar. Gorunce yanindan gec, ustune bulasmasin!" Sen de gonlunun mutluluguna yelken ac ki anlik zevkler ruhunu yaralamasin. (Umarim haddimi asmamisimdir. Sadece senin daha fazla yaralanmaman icin yazmak istedim.)

İçimdekigay dedi ki...

"Oglum, boku eseleme sicrar. Gorunce yanindan gec, ustune bulasmasin!" Tam yerinde bir söz olmuş,İlişkilerde ki bu tanıma,tanışma evresi beni sıkıyor öyle ki bana ilişkiye daha başlamamış gibi hissettiriyo.Bu da yaşam alanımda özgürlüğümün elimde olduğu gerçeğini yandsınamaz hale getiriyor ve beni bencil bir pislik durumuna sokuyor. Ben yerine artık biziz diyemiyorum. Umarım fazla uzamaz bu evre.

O Gay; Ben de... dedi ki...

Kayseri' den aklımda kalan Erciyes ve o şehrin ortasında mı diyeyim bi tarafında mı diyeyim de bulunan kale arkasındaki dükkanlardan birinden yediğim tavuk döneri idi çokta güzeldi

+o pasif olmadı ama ona takılmadım dediğin halde aslında takıldığını! fark etmen biraz acı olmuş :P ama canını sıkma olan olmuş bundan sonrasında atacağın adımları netleştir bi kere? olacak mı olmayacak mı araya mesafeler giriyor sanırsam her istediğinde o senin yanında sen onun yanında olabilecek misin falan

yok ben onsuz yapamam diyorsan o zaman aldatmayacaksın ve sadık olacaksın...

İçimdekigay dedi ki...

Aştık o olayları artık sorun yok. Ona anlattım olanları dedim ki bu tanışma evresini hızlı hızlı aşşsak daha çok zaman geçirsek v.s derken artık üstüme çok düşüyor ilgileniyor v.s ilişki konusunda şuan mutluyum. Okulu,işimi,geri kalan şeyleri yoluna koymam lazım...