GÖTÜM SAĞOLSUN...

BU gece hızımı alamadım durmadan sana yazmak istiyorum sanırım konuşacak kimseyi bulamadığımdan olsa gerek. birde yan odada ev arkadaşım sevgilisiyle yiyişirken ben kendimi daha bir yalnız hissettim valla, hatta çalan müzik kulağıma daha bir duygusal gelir oldu, hatta o kadar ki duvarda yürüyen örümceğe bakıp bunların göt deliği oluyorumdur diye düşünür oldum.


Bir yandan da ailem aklıma geliyor. Babamı düşünüyorum, şu yalnızlığımı ve yaşadığım bütün acılardan onu sorumlu tutuyorum bana adam gibi baba şefkatini, sevgisini aşılasaydı ben başka adamların beni sevmesi için götümü vermek zorunda kalmazdım. Babama bir kez olsun beni çok sevdiği için, artık beni rahat bırak demek isterdim ama her zaman, bir kez olsun elimden tut benimle gurur duy dedim durdum. Sahip olduğum tek şey arkamdan devamlı gelen götümdü onun sayesinde beni çok sevdiler.

Sadece bir kez de olsa saçımı okşamasını beni maça götürmesini, beni sevdiğini söylemesini istedim, aynı masada oturup yemek yemeği istedim, yani sıradan aileler gibi olalım istedim ama bölük pörçük oldu her şey… Neyse çok duygusal bir giriş oldu. Böyle az sikilmiş Emrah modundan çıkmam için nette birilerini arayıp duruyorum.

 11,03,2012

Bu gün daha bitmedi ama şimdiden yazmak istedim dün eski takıldığım sex partnerim Kaan geldi onunla çok güzel vakit geçirdik. Mum ışığında oturup sohbet ettik hatta öğleki bir ara iki hetero arkadaş gibi Gençlerbirliği Galatasaray’ın geniş maç özetini bile izledik o maçı takip ederken bende hakemi kesiyordum ya neyse

Gece birbirimize sarılıp uyumak istedik ama olmadı çılgınca sevişip sex yaptık, sabah oldu uyandık, Geçen gece götü var mıdır diye baktığım örümcek resmen sigara yakmış tavanda bizi izliyor gibiydi aq hayvanlarda bir ilginç. Dışarıda güzel bir kahvaltı yaptık. Oradan arabası ile bütünAnkara’yı dolaştık acayip dejarz oldum. Kaan’ı çok seviyorum bekâr ve Ankara merkezde yaşıyor olsa sevgili olabilme ihtimalim yüksekti.

Şimdi evdeyim O da gitti, bende temizlik yapacağım eve 3. Bir arkadaş alıyoruz adam 37 yaşlarında iri yapılı, kır saçlı biri, ayrıca esmer fakat pek benim tipim olmasa ’da heyecan için adamı baştan çıkarıp yatmayı düşünüyorum. Bu arada geçen haziran verdiğim ev ilanı için beni aradı yaşını sorduğumda 29 demişti buluştuğumuzda gördüm ki 37 ama bozmadım tabi adamı, neden böyle bir yalan söyledi anlamadım fakat her şeye uyarım ben dediğinde içimden acaba gay olabilirmi? Diye kendime sordum. Tabi bunu zaman gösterecek belki hiç rsik almam, genelde hetero ev arkadaşlarıma asla asılmam ama bu adamda bi boklar var seziyorum ben.

2 yorum:

O Gay; Ben de... dedi ki...

o adamda bişeyler var kesin yaşını küçültmesinden belli

İçimdekigay dedi ki...

Evet doğru tahmin ediyorsun. Adam Gay çıktı. 3 gün bir şeyler yaşadık Tabi daha sonra bu bana çok yanlış gelemeye başladı. Hani ilk başta olan abazılıktı, heyecandı oldu. Sonrasını hiç de istemedim.